(ВІДЕО) І грошей не заробив, і себе з подругою занапастив, і авто втратив

НАЗАД
19 липня 2024 13:09

Прикордонники Чернівецького загону затримали організатора каналу незаконного переправляння осіб через кордон з помічницею та клієнтами.

Учора на ділянці відділу «Порубне» прикордонний наряд із засідки виявив трьох чоловіків, які прямували в бік державного кордону з Румунією. Двох порушників, мешканців Тернопільської та Херсонської областей, затримали, відносно них складені матеріали про адміністративне правопорушення. Третього чоловіка, який втік в тил України, зараз шукають.

Під час роботи із затриманими офіцери оперативного підрозділу Чернівецького прикордонного загону дізналися, що за доставку в прикордоння та сприяння в подальшій подорожі порушники заплатили організатору по 7 тисяч євро.

В результаті пошукових заходів прикордонники також виявили і зупинили автомобіль організатора нелегальної схеми, в якому перебував він та його помічниця – обоє мешканці прикордоння.

За повідомленням прикордонників поліція розпочала кримінальне провадження за 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».  Чоловіка, який підозрюється в організації схеми, затримано в порядку статті 208 КПК України. Його автомобіль вилучено представниками поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси